ONDERZOEKEN
OM TE VERBETEREN

Team

 • Suzanne den Tuinder
  Suzanne den Tuinder

  Drs. Suzanne den Tuinder studeerde Bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit. Sinds 2001 houdt zij zich bezig met het inzichtelijk maken van onderwijskwaliteit. Als senior onderzoeker bij Research voor Beleid voerde zij voor het ministerie van OCW onderzoek uit op diverse onderwijsbeleidsthema’s. In 2009 richtte zij Odion Onderzoek op. Suzanne is NVAO-gecertificeerd secretaris voor opleidingsaccreditaties, instellingstoetsen en kwaliteitsafspraken

 • Anne-Lise Kamphuis
  Anne-Lise Kamphuis

  Drs. Anne-Lise Kamphuis studeerde Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Na haar studie werkte zij als kwalitatief en kwantitatief onderzoeker. Vanaf 2009 is zij werkzaam als onderzoeker voor verschillende lectoraten en als docent voor diverse hogescholen. Anne-Lise is NVAO-gecertificeerd secretaris voor opleidingsaccreditaties en instellingstoetsen en begeleidt voor de NVAO TNO’s en ITK’s. Sinds 2016 werkt zij voor Odion Onderzoek.

 • Carlijn Braam
  Carlijn Braam

  Carlijn Braam MA studeerde Slavische Talen en Culturen en Nederlands aan de Universiteit Leiden. Vanaf 2008 werkte zij ruim elf jaar als kwaliteitsmanager en onderzoeker bij ResearchNed, een onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in sociaalwetenschappelijk onderzoek en beleidsadvisering op onderwijsgerelateerde thema’s. Sinds eind 2019 is zij werkzaam voor Odion Onderzoek. Carlijn is NVAO-gecertificeerd secretaris voor opleidingsaccreditaties en instellingstoetsen.